Čerstvá rostlinná šťáva – Granátové jablko je získávána z čerstvě lisovaných plodů granátového jablka. Granátové jablko obsahuje velké množství různých minerálů, kterými jsou například zinek, draslík, hořčík nebo železo. Jsou v něm zastoupeny také vitamíny C, E, K a vitamíny skupiny B.
Díky jeho schopnosti zabraňovat usazování škodlivých látek a nečistot v těle, je výborným antioxidačním prostředkem. Podporuje imunitní systém i správnnou činnost trávicí soustavy.
Granátovník je jednou z nejstarších kulturních rostlin lidstva. Původně pochází ze střední Asie – pravděpodobně z Persie – a pěstuje se již více než 5000 let.
Čerstvé rostlinné šťávy Schoenenberger nabízí celoroční přístup k cenným účinným látkám rostlin v nezměněné a kompletní formě, které přirozeným způsobem podporují zdraví a pohodu. Jsme pevně přesvědčeni, že příroda stvořila rostliny dokonale, a proto se jejich plná síla rozvíjí v harmonické souhře jejich složek. Pouze šťáva z čerstvé rostliny si zachovává všechny účinné látky v jejich plném spektru. Naše rostliny jsou pečlivě sklízeny v době nejvyšší zralosti, šetrně lisovány a zpracovávány bez alkoholu a konzervačních látek.
Výrobce: Salus
Země původu: Neměcko
Výživové údaje na 100 g
|
Energetická hodnota (kJ, kcal)
|
315
kJ
/
74
kcal
|
Tuky
|
0.5
g
|
z toho nasycené mastné kyseliny
|
0.1
g
|
Sacharidy
|
18
g
|
z toho cukry
|
11
g
|
Bílkoviny
|
0.5
g
|
Sůl
|
0.01
g
|
Certifikace:
Šťáva z čerstvých granátových jablek (punica granatum). *
* z kontrolovaného ekologického zemědělství.
5 ml šťávy 2 až 3 krát denně před jídlem, promíchejte s čajem nebo ovocnou šťávou podle chuti.
Výrobek uchovávejte při teplotě do 30 °C, po otevření při teplotě 2 °C až 8 °C v chladničce. Uchovávejte mimo dosah dětí. Neužívejte po datu spotřeby uvedeném na obale.