Nealkoholický koktejl s Aperino

Nealkoholický koktejl s Aperino

Nealkoholický organický aperitiv Aperino chutná výtečně, nejlépe na ledu. Představuje jedinečné spojení černého rybízu, třešně aceroly bohaté na vitamín C a vybraných bylinek. Kombinace jemné ovocné chuti s hořkými tóny bylin z něj dělá skvělý gurmánský požitek. Používá se jako základ pro lahodné koktejly nebo long drinky.

Potěšte sebe i své hosty mimořádným zážitkem tvořeným z organických ingrediencí!


Aperino Tropical

40 ml Aperina
100 ml pomerančové (nebo maracuja) šťávy
20 ml grenadiny (sirup Premium Rosa z granátových jablek)
10 ml citrónové šťávy
pomerančová kůra na ozdobení

Postup přípravy: Všechny ingredience důkladně promíchejte dohromady a naplňte do sklenice s ledem. Ozdobte pomerančovou kůrou.