BIOKAP – Vraťte vlasy zpět do kondice!

Léto a dovolená je pro nás pro všechny „požehnaným“ časem, kdy si konečně můžeme dosyta užívat sluníčka, koupání a letních radostí, a hlavně si odpočinout od každodenních starostí ve „školním“ roce. Nicméně zvýšená dávka slunce a cachtání ve vodě má často za následek, že naše hříva neposlouchá. Vlasy jsou suché, rozlítané, konečky roztřepené a ne a ne je řádně zkrotit. Ale v létě zkrátka perfektní účes dvakrát neřešíme.
BIOKAP – Vraťte vlasy zpět do kondice!
Společně s návratem do běžného pracovního režimu je však načase vrátit i vlasům potřebnou kondici. Pro ty, které neholdují návštěvám salonů a raději řeší úpravu vlasů doma, je jako dělaná značka BIOKAP od italského výrobce BIOS LINE.

Barvy na vlasy mají v italštině přídomek DELICATO, což již samo o sobě napovídá, že se jedná o delikátní - šetrné barvy, neobsahující zbytečně dráždivé látky. Ale stále se jedná o barvy permanentní, které „v pohodě“ překrývají i šediny. Ale ani tak výrobce nedoporučuje změnu barvy o více než 2 odstíny od vaší přirozené barvy. Výrobce si zakládá na tom, že vyrábí odstíny v přirozených barvách a tudíž platinovou blond u této značky nehledejte.

V paletě najdete široké množství odstínů, včetně módních červenavých odstínů nebo studených blond či dokonce i zesvětlovače, široká je nabídka hnědých odstínů od teple oříškových až po hluboké kaštanové.

Pro extra zaměstnané ženy neoplývající časem nazbyt je tu dokonce řada, která šetrně barví za 10 minut. Ano, čtete správně. Za 10 minut. Barvy řady RAPID totiž obsahují velmi vysoký podíl barevných pigmentů a tak jim stačí kratší čas na probarvení.

Obnova barevného odstínů vlasů je jen jeden krok, v nabídce BIOKAP je komplexní péče, delikátní šampony BELEZZA (což v italštině znamená krása) pro různé typy a potřeby vlasů, navíc v BIO kvalitě. BIO není jen fráze, znamená to, že se do šamponů nedostanou nežádoucí škodlivé látky, například pesticidy.

Biokap04.jpg

Pro suché vlasy doporučujeme ultra jemný šampon s obilnými výtažky, a fytokomplexem ze zelených ořechů a mandlovým olejem.  Je vhodný pro každodenní použití a můžou ho bez obav použít i maminky pro své nejmenší ratolesti, tak jemňoučký je. Šampón s levandulí a tymiánem lze použít na vlasy i celé tělo a jeho vůně vám prodlouží dovolenkové snění. Pro majitelky mastnějších vlasů se nabízí šampon s bosweliíí a zázvorem a výtažkem z červených hroznů či detoxikační šampon s černým uhlím. Při svědící pokožce pak použijte šampon zklidňující s olivovým olejem a slézem, pro alergiky či problémy s lupy je pak čisticí šampon se zinkem.

Vlasy jsme umyli, nabarvili, chceme je vrátit do kondice, použijeme tedy kondicionér – pro běžné použití po každém mytí je vhodný vyživující a uhlazující kondicionér s olivovým a jojobovým olejem, přírodními ceramidy a rýžovými a pšeničnými proteiny vlasy vyživuje a krásně vyhlazuje.

Pro „neposlušné“ vlasy je na míru vyrobený ultra obnovující kondicionér s Aloe Vera, fytokomplexem ze zelených ořechů, pšeničnými proteiny, olejem z Babassu ořechů a máslem z ořechů Murumuru. Tato jedinečná kombinace vlasy vyhlazuje, zaceluje roztřepené konečky, chrání vlasy před oxidativním stresem, krotí nepoddajné a krepaté vlasy, jemně je vyhlazuje a podporuje jejich elasticitu.

Pro velmi suché a poškozené vlasy se hodí jako závěrečná péče neoplachový obnovující olej na vlasy, který má spíše konzistenci mléka ve spreji, obsahuje rýžový fytokeratin, olej ze sladkých mandlí, arganový olej a rostlinné ceramidy pro obnovu struktury vlasů, zacelení konečků a celkové posílení.

Produkty z řady Belezza BIO jsou vhodné i pro vegany. Z tuto kvalitní péči si sice připlatíte více nežli při nákupu běžných šamponů, ale rozdíl pocítíte na první umytí.

Milovníky přírodních řešení jistě potěší i skutečnost, že výrobce sleduje uhlíkovou stopu, vyrábí v ekologických budovách, rostlinné ingredience jsou získávány šetrnou cestou z obnovitelných zdrojů a obaly jsou z recyklovatelných materiálů.

Související recepty a články

BIOKAP – Vraťte vlasy zpět do kondice!
BIOKAP – Vraťte vlasy zpět do kondice!
Léto a dovolená je pro nás pro všechny „požehnaným“ časem, kdy si konečně můžeme dosyta užívat sluníčka...
Inhalační aerosolová léčba
Inhalační aerosolová léčba
Použití inhalátorů preventivně na podzim může být velmi užitečné pro lidi s astmatem nebo jinými respiračními...
Nebuďte v křeči! Pomůžou drobné změny i hořčík
Nebuďte v křeči! Pomůžou drobné změny i hořčík
Dovolená za vámi. Podzim a pořádný zápřah před vámi. Jak to zvládnout? Konec prázdnin je zvláštní období. V ...
Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky