FIORI NOTTURNI – tělová řada s vůní inspirovanou květy, které se otevírají a voní uprostřed letní mystické noci plné poezie

Originální barevná řada péče o tělo a vlasy s ingrediencemi z čisté přírody v BIO kvalitě.

Kdo z nás by si neužíval příjemné letní teplé noci, nakonec čekáme na ně celý rok a když jsou tu, přinášejí závoj romantiky, tajemství, lásky a poezie. Tělová řada Fiori Notturni s jemnou a nevtíravou vůní nočních květin je pro dlouhé letní noci jako stvořená. Ocení ji každá sofistikovaná žena, toužící po harmonii…
FIORI NOTTURNI – tělová řada s vůní inspirovanou květy, které se otevírají a voní uprostřed letní mystické noci plné poezie
Vonná směs je citlivě namíchána z výtažků z fialkové levandule, žlutých pupalek, s modrými kosatci doplněné smyslným Ylang Ylang, svěžími bergamoty, sladkou vanilkou, medem a tonkovými boby, okořeněná bílým mošusem a špetkou pačuli.

Kdo by neznal voňavou fialkovou krasavici Středomoří – levanduli. Z břehů středozemního moře má díky tamnímu složení půdy výraznou, jadrnou až lehce peprnou vůni. Její vůně má pozitivní účinky na náš nervový systém, skvěle uklidňuje mysl. V řeči květin má levandule hned několik významů. Nejčastěji symbolizuje klid, čistotu a oddanost. Její uklidňující vůně a jemné fialkové květy často vyjadřují pokoj a harmonii. V některých kulturách je také spojována s láskou a ochranou.

Bez-nazvu-–-1.png

Žlutá Pupalka dvoudomá je vytrvalá, odolná květina se širokou škálou pozitivních a léčivých účinků na lidský organismus. Díky její vytrvalosti a odolnosti zosobňuje v květomluvě přesně tyto symboly – oddanost, odolnost, vytrvalost.

Modré kosatce jsou oblíbené květiny pro své nádherné květy v modrých a fialkových odstínech. Symbolizují víru, naději a moudrost. V kosmetice jsou často využívány výtažky pro svůj Anti-Ageing efekt.

Ylang ylang je esenciální olej získávaný z květů stromu Kanangy vonné, rostoucí v tropických oblastech Filipín, Indonésie či Madagaskaru. Pro svou smyslnou vůni je často využíván v kosmetice, ale působí i uklidňujícím a antidepresívním způsobem. Používá se také v aromaterapii pro své relaxační účinky.

Lehkou svěžest vůni dodají citrusy kalábrijského bergamotu. Sladkost léta doplňují vanilkové lusky z orchidejí, med a aromatické tonkové boby. Sofistikovanost pak bílý mošus a pačuli, které umocňují relaxační účinek vůně.

FIORI NOTTURNI je řada inspirovaná letní noční zahradou s půvabnou, tajemnou a svůdnou vůní.

Bez-nazvu-–-4.png


V ucelené řadě najdete sprchový gel s jemnými rostlinnými čisticími složkami respektuje přirozenou harmonii pokožky. Obsahuje BIO extrakty z pupalky, zvané také noční hvězda, a levandule, obě známé pro své relaxační účinky a příjemnou uklidňující vůni. Zde obohacenou o kosatec a vanilku, dodávající hřejivý pocit uvolnění.

Díky tomu je gel velmi vhodný pro večerní koupel či sprchování. Tělový krém s hedvábnou strukturou a s bambuckým máslem pomáhá udržovat hydrolipidovou vrstvu pokožky. Jemně parfémovaná vitalizační voda na tělo a vlasy poskytne okamžitý pocit osvěžení a uvolnění. Půvabnou svůdnost a relaxaci poskytne toaletní voda. Masážní olej je jemný a pečující, lehký a hebký, s vůní nočních květů. Lehká textura oleje zanechává na pokožce sametově hedvábný dotek, snadno se vstřebává a podporuje hebkost a elasticitu.

Pro letní cestování je praktický tuhý sprchový šampon s vůní levandule a pupalky, respektuje pokožku i životní prostředí. Inovativní složení s fyziologickým pH a kokosovými povrchově aktivními látkami šetrně čistí všechny typy pokožky, dokonce i citlivou, respektuje hydro-lipidovou rovnováhu a zanechává vlasy i pokožku hydratované. K použití na celé tělo i vlasy.

Ponořte se do magické letní noci s FIORI NOTTURNI...

Související recepty a články

Nebuďte v křeči! Pomůžou drobné změny i hořčík
Nebuďte v křeči! Pomůžou drobné změny i hořčík
Dovolená za vámi. Podzim a pořádný zápřah před vámi. Jak to zvládnout? Konec prázdnin je zvláštní období. V ...
Začátek školního roku jako nová příležitost. Jak si užít?
Začátek školního roku jako nová příležitost. Jak si užít?
Konec prázdnin. Ranní vstávání. Spousta úkolů a povinností. I to přináší návrat dětí do školních lavic. Zkuste to...
Stárnutí vás nemusí děsit: Stačí správná anti-age péče o pleť
Stárnutí vás nemusí děsit: Stačí správná anti-age péče o pleť
Aby vaše pleť vypadala zdravě a svěže, vyžaduje pravidelnou a pečlivou péči bez ohledu na věk. Je jedno, jestli je...
Zobrazit všechny štítky Skrýt štítky